Vis år:

Aktiviteter


Musik af Fuzzy på ny cd fra fra The Royal Danish Brass

Ved en vellykket Reception præsenterede ROYAL DANISH BRASS deres nye Cd med værker af Fuzzy, Søren Barfod,Pauli í Sandager∂i, Naji Hakim, Finn Savery og John Frandsen. På denne cd kan man lytte til to værker af Fuzzy nemlig "IRON LIPS" for 4 trompeter og "BRONZE" for 2 lurer og electronics. Det sidste stykke blev fremført på 2 lurer som i 1953 blev fremstillet hos firmaet I. K. Gotfried (Grundlagt 1796), hvor receptionen også fandt sted.

18.03.2022


KATALOG

Det Kongelig Bibliotek genoptager de daglige opførelser af Fuzzy´s værk KATALOG. Musikværket KATALOG er en kunstnerisk udsmykning til Den Sorte Diamant, bestilt af Det Kongelige Bibliotek i 2002 hos komponisten. Som et klingende ornament i "Skåret" - som atriet med de bølgende balkoner kaldes i biblioteks-jargonen - lyder hver dag i knap tre minutter ét af i alt 52 kompositioner, skrevet i dén musikalske genre, som betegnes elektroakustisk kompositionsmusik.
Værkets 52 dele - en for hver af årets uger - henter inspiration fra et af bibliotekets klenodier - et manuskript, et fotografi, en bog, et håndskrift eller en node. Værkerne afspilledes via en permanent installation i form af et computerstyret 12-kanals "højttalerorkester", hvor hver enkelt højttaler kan programmeres med hver sin "orkesterstemme". Der er installeret 4 højttalere i lofterne på hver af de 3 balkonetager.

01.01.2022


HØXBROE OG FUZZY

Høxbroe og Fuzzy mødte hinanden første gang i 2016, hvor de blev bragt sammen af musiker Emil de Waal til en række koncerter under Copenhagen Jazz Festival, og lysten til at samarbejde opstod.

Lige siden har Høxbroe og Fuzzy mødtes til lige dele produktive, kreative og nærværende møder i Fuzzys hjem og studie på Frederiksberg. En legende tilgang opstod, hvor Fuzzy nogle gange bevæbnede Høxbroe med dagens avis som inspirationen til improviserede digte, og hvor digtene andre gange kom fra Høxbroes forfatterskab. Idéen var at gribe det nu, der opstår, når man improviserer - og som aldrig kan gentages, men blot dokumenteres.

Albummet 'Carpe diem - Improvisationer i ord og lyd' har været undervejs i fem år, hvor ikke blot albummet, men også et venskab, voksede frem. Med lige dele fokus på den kreative proces, samtaler over en kop kaffe i køkkenet og skærekage i haven.

08.12.2021


SOUNDS, VOICES, WORDS AND LETTERS .

Under ledelse af Paul Hillier uropfører "THEATRE OF VOICES" Fuzzys værk
"SOUNDS, VOICES, WORDS AND LETTERS" for 4 stemmer og elektrofoni.

THEATRE OF VOICES:Else Torp - Signe Asmussen - Jakob Skjoldborg - Jakob Bloch Jespersen

DIRIGENT: Paul Hillier

SOUND DESIGN: Jonas Jensen

03.10.2021


CYRANO DE BERGERAC

Musik og Lyddesign til Kaspar Rostrups iscenesættelse af Edmond Rostands komedie om den "altoverskyggende, altid provokerende og ultimative kærlighed". Opført ved PROLOG FESTIVAL 2021 af andetårs studerende ved Den danske Scenekunstskole Århus i samarbejde med NEXT Herlevs fire linjer: Foto, Eventkoordinator, Teater-, Event- & AV-tekniker og Film- & Tv-produktionstekniker uddannelserne.

08.06.2021


SOUNDGARDEN

Fra 13 december til 19 december kan man kl. 17 og 19 lytte til Fuzzys elektroniske værk SOUNDGARDEN, som er komponeret til de 32 nedgravede højttalere på Solbjerg Plads på Frederiksberg.

13.12.2020 - 19.12.2020


CD-RELEASE: DEN SKÆVE SKYGGE

Soundtracket med Fuzzys musik fra Jannik Hastrups animationsfilm film om H.C.Andersen "DEN SKÆVE SKYGGE" udgives. Musikken er indspillet af Prager Symfonikerne under Mario Klemens ledelse filmens to sange synges af Povl Dissing.

16.11.2020


CD-RELEASE: IN THE NAME OF FUZZY

Den prisbelønnede danske Duo1702 har i mange år haft et samarbejde med komponisten Fuzzy. Samarbejdet kulminerer med udgivelsen ”In The Name of Fuzzy”, et koncept de har
turneret rundt med fra 2016-2019, som udelukkende indeholder værker af Fuzzy. I en slags 'remix' af nye og ældre værker har Fuzzy sammen med de to solister skabt et forløb, som både indeholder akustisk musik, værker for elektrofoni og instrumenter og rent
elektroniske kompositioner.
Release-koncert Fredag den 9. oktober I Lindevang Kirke- Kl. 19:30

09.10.2020


Uropførelse på Langeland

Kristina Ersson uropfører Fuzzys "VARYING VIEWS AND REFLECTIONS FÜR FLUTE UND ELECTRONICS" i Bøstrup Kirke som et led i "Sommerkoncerter på Langeland"

29.08.2020


HVORFOR VI HOLDER JUL

Frederilsberg Sogns Pige- og Juniorkor under ledelse af Sigrid Damsager opfører atter i år "Hvorfor vi holder Jul". Et juleoratorium af komponisten Fuzzy og forfatteren Helle Krogh Madsen.

20.12.2019


UNDERJORDISKE KLANGE OG TILSTANDE

7. oktober 2019 kl. 19:00
Cisternerne
Komponist / Fuzzy
Urpremiere
Komponist: Fuzzy
Medvirkende: Messingblæsere og slagtøjsspillere fra Copenhagen Phil
FUZZY FYLDER 80
Derfor inviterer Copenhagen Phil, Frederiksbergmuseerne og Strøm til urpremiere på ”Underjordiske klange og tilstande”, komponeret af fødselaren til lejligheden. Værket for messingblæserne og slagtøjsgruppen i Copenhagen Phil, computer og 14 højttalere, er skrevet specielt til Cisternernes unikke, underjordiske rum. Cisternerne var tidligere en del af Københavns vandforsyning, men er i dag et unikt udstillingsrum, hvor en efterklang på 17 sekunder og en luftfugtighed tæt på de 100% naturligt lægger rammen for oplevelser, der ikke kan gentages andre steder.

08.10.2019


Koncert Med Fuzzy og Duo 1702

Ved en koncert i Herstedøster Kirke spiller Duo 1702
værker af Fuzzy og Louise Hjorth.

29.09.2019


Fødselsdagskoncert for Fuzzy i Markuskirken

Uropførelse af Fuzzys "Waves and Fluctuations" for Blokfløjte, Cello, Slagtøj og Computer. Endvidere var der værker at Louise Hjorth og af instrumentalisterne Alexandra Hallén og Ying-Hsueh Chen. II del af koncerten blev varetaget af den elektriske "duo" Bjørn Svin og Fuzzy.

Medvirkende:
Fuzzy - flygel og elektronik, Bjørn Svin - elektronik
Louise Hjort - blokfløjte, Alexandra Hallén - cello
Ying-Hsueh Chen - slagtøj

08.07.2019


KATALOG genopføres i Diamanten under

Satser fra værket KATALOG spiller mandag-lørdag i perioden 30. maj til 10. juni.
KLANG-festivalen fylder ti år og Fuzzy er netop fyldt firs – det fejres med daglige tre-minutters koncerter i Den Sorte Diamant under KLANG Festivalen 2019. Musikken er et genhør med KATALOG skrevet til Diamanten af Fuzzy i 2002.
Det elektroniske musikværk KATALOG af komponisten FUZZY er en kunstnerisk klingende udsmykning til Den Sorte Diamant, bestilt af Det Kgl. Bibliotek i 2002 . Som et lydligt ornament lød der hver dag fra 2002-2012 i knap tre minutter ét af i alt 52 kompositioner i det velkendte atrium med de bølgende balkoner. Til inspiration, forundring og ind imellem forargelse for de besøgende, der befandt sig på bibliotekets læsesale, café eller atrium kl. 13.

31.05.2019 - 10.06.2019


IGNORANTERNE

Fuzzy laver musikken og lydsporet til Jannik Hastrups animerede dokumentar "Ignoranterne" om de mange druknede flygtninge, der må lade livet på deres vej over Middelhavet.

09.04.2019


FUZZY 80ÅR

Den 23. februar fylder Fuzzy 80 år og i den anledning udgiver forlaget 'clemmerdu' den 28. februar Fuzzys erindringer 'EFTERKLANG, der handler om hans lange liv som musiker og Komponist

23.02.2019


ET DUKKEHJEM

Premiere på Henrik Ibsens 'ET DUKKEHJEM' i Kaspar Rostrups iscenesættelse med scenografi af Stine Martinsen og med musik af Fuzzy.

Medvirkende:
Nora: Sofie Topp-Duus
Helmer: Martin Hestbæk
Krogstad: Preben Kristensen
Dr. Rank: Søren Hauch-Fausbøll
Fru Linde:Jette Sophie Sievertsen
Anne Marie: Susanne Heinrich

20.02.2019


Harald Lloyd og Fuzzy

Tre korte Harald Lloyd-stumfilm, som Fuzzy ledsager med sit klaverspil.
I ‘Captain Kidd’s Kids’ reddes Harold Lloyd af en flok kvindelige pirater, der dog hurtigt bliver trætte af den skibbrudne sømand og beder ham ”gå planken ud”.
‘I Do’ handler om et nygift ægtepar der skal passe deres to velopdragne nevøer. De to engle er dog snart ved at splitte hjemmet ad.
‘An Eastern Westernerer' er en film om en ung student og festabe, der af sin far sendes på en hård opdragelse i Det Vilde Vesten.

19.01.2019


IN THE NAME OF FUZZY

Koncert i Dyssegaardskirken med Fuzzy og Duo 1702. som består af Louise Hjorth (Nlokfløjter) og Katrine Immerkjær Kristensen.

06.01.2019


Foredragsaften med Fuzzy

Fuzzy fortæller om sit liv og sit arbejde som komponist

27.10.2018


SVEJK

Premiere på SVEJK på Nørrebros Teater. Rasmus Botoft spillede Svejk, Peter Schrøder instruerede og Fuzzy lavede musikken

27.09.2018


'Fuzzys CHAPLIN' FOR ACCODION UROPFØRES

HANZHI WANG accordion uropfører Fuzzys "CHAPLIN" til en album release (ON THE PATH TO H.C.H.C. ANDERSEN)

23.08.2018


VOLIÈRE

På Carl-Henning Pedersen & Else Alfelts Museum i Herning indstaleres Fuzzys 8-kanals værk VOLIÊRE (Se september 2013) som et led i udstillingen SANS OG SAMLIG.

31.05.2018


Koncert med 'EVOKE'.

EVOKE er et dynamisk vokalensemble med et varieret repertoire for kor acapella. Gruppen af sangere, som har hjemme i det centrale London, blev stiftet i april 2016 med en innovativ og erfaren dirigent, Victoria Ely i spidsen.
Den 14 april opfører koret Fuzzys udgave af "Konen med æggene"på dansk ved en koncert i Frihavnskirken på Østerbro.

13.04.2018


Four Minutes and Thirtythree Seconds for Kristina and her Golden Flute

Uropførelse af et værk for solofløjte, som Copenhagen Phil havde bestilt til deres fremragende fløjtenist Kristina Ersson. Det hedder "Four Minutes and Thirtythree Seconds for Kristina and her Golden Flute". Hvad længden angik, er det en bunden opgave, som bringer tanken hen på John Cage og hans berømte ’4’33’. Og så havde Kristina lige fået en guldfløjte. Det måtte med i titlen.

23.03.2018


HVORFOR VI HOLDER JUL

"Hvorfor vi holder Jul" er et korværk skrevet til Frederiksberg Sogns pigekor og juniorkor og et lille kammerensemble bestående af fløjte, cello, slagtøj og cembalo.
Tekst Helle Krogh Madsen
Komponist Fuzzy
Uropført den 17. December 2017 i Frederiksberg Kirke.

17.12.2017


Jonas Bog

Akkompagneret af Fuzzy læser Søren Sætter-Lassen 'Jonas bog' en tekstfra bibelen om Jonas, der blev slugt af en kæmpehval og snere spyttet ud i god behold.

30.10.2017


Fuzzy på Suså-festivalen

Saxofonisten Jeanette Balland opfører Fuzzys 'Tre tilbageblik for Saxophone and Electronics' på Suså-Festivalen 2017.

02.09.2017


'UDENRIGSKORRESPONDENTEN' I CINEMATEKET

Cinemateket viser Jørgen Leths 'UDENRIGSKORRESPONDENTEN' dansk-fransk film fra 1983. Hovedrollerne spilles af Henning Jensen og Hanne Uldal, der er de eneste danske skuespillere, der medvirker i denne film, som Fuzzy ar lavet musikken til

20.06.2017


Den Sorte Drøm

Den sorte drøm er en dansk stumfilm fra 1911, instrueret af Urban Gad og med stjerneskuespillerne Asta Nielsen og Valdemar Psilander i hovedrollerne. Den er en af kun fire danske film med Asta Nielsen og en af de to hvori hun spillede sammen med Valdemar Psilander
Filmen opføres med Fuzzy ved klaveret.

12.03.2017


Der müde Tod-Stumfilmskoncert med Fuzzy

Fritz Langs første store hit er fra 1921, men var med sine stilskift, samt imponerende scenografi og ekvilibristiske special effects nogle år forud for sin tid.

22.01.2017


Cinamateket Januar og Februar

I Januar og Februar viser Cinemateket en række af de film, som Fuzzy har lavet musik til:

DANSEN MED REGITZE (14/01 og 05/02)
HONNINGMÅNE (26/01 og 26/02)
TJÆREHANDLEREN (08/01 og 02/02)
SAMSON OG SALLY (14/01 og 13/02)
UDENRIGSKORRESPONDENTEN (22/01)

14.01.2017 - 26.02.2017


Nytårskoncert med Royal Danish Brass

Fuzzy er gæst ved Royal Danish Brass traditionsrige nytårskoncert, som finder sted hvert år i "Støberihallen" i Hillerød. Man kunne ved denne koncert både opleve Fuzzy som pianist og som komponist

08.01.2017


Cinemateket:BESØG AF TROLDMANDEN FUZZY

Den 7. Januar interviewer Tobias Tobias Lange Herler Fuzzy om, hvad det indebærer at skrive musik. Derefter vises 4 kortfilm hvortil Fuzzy har skrevet musikken: "Ovartaci - Kunstner på psykiatrisk hospital" (1998), "Togbanen Ventimilia-Cuneu" (2002), "Livet er en cirkus" (1969) og "Danish Symphony" (1988).

07.01.2017


Midnatsluskeren fra NV 2400

EARUNIT (Fritz Berthelsen/Einar Kanding)
opfører Fuzzys "Midnatsluskeren fra NV2400"
for Basclarinet & Electronics.
Ved koncerten opføre desuden værker af Fritz Berthelsen, Bergitte Alsted og Ejnar Kanding. Alle stykker kombinerer live og elektronik til en spændende helhed. For afviklingen heraf står Ejnar kanding i hvis værk "Tableau V-IX" der også indgår videoer af Mads Mikkelsen, baseret på kunst af Nes Lerpa

20.11.2016


Hamlet/Walking Hamlet på Kronborg

Slottet træder i karakter som en vægtig med- og modspiIler, medens publikum bevæger sig til bastionerne, i sale, rum, kældre, slotskirke etc., hvor handlingen og replikkerne udspiller sig. Man følger stykket, der sa at sige "finder sted” lige for øjnene - som en slags "renæssance-dokumentarisme", samtidig med at Kronborgs majestætiske sale, gemakker, rum og mure genlyder af historiens vingesus.Denne insisterende version understøttes yderligere af lyd- lyssætning, der driver-handlingen og publikum fra sted til sted - fra scene til scene!

Ide, manuskript og iscenesættelse©: Christian Steffensen
Scenografi: John Lindskov
Komponist: Fuzzy
Oversættelse: Niels Brunse
Produktion: Den Danske Skueplads

30.10.2016 - 13.11.2016


Koncert i Christianhavns Beboerhus

Fuzzy & Lars Greve - duo
Koncerten vil være det første improvisationsmøde mellem de to musikere, hvor Fuzzy vil spille på et elektronisk setup og Lars Greve vil koble sine instrumenter op til Fuzzys gamle jupiter-synthesizer.

Fuzzy - elektronik og klaver Lars Greve - klarinetter, saxofoner og elektronik

08.10.2016


LEVENDE BILLEDER

Koncerten fra d.2/7-16 opføres genopføres.
Her prøves der på kærlighedthemaet fra "Dansen med Regitze.
Lars Greve. Basklarinet, Fuzzy: Klarinet og Gustaf Ljunggren: Klarinet
Foto: Kristoffer Juel Poulsen

30.08.2016


IN THE NAME OF FUZZY

Opføres ved en koncert i Tranekær Kirke af
Louise Hjorth og Katrine I. Kristiansen

16.07.2016


LEVENDE BILLEDER

Musikken fra 70´ernes og 80´ernes danske film og tv-serier er ikonisk - Gummi Tarzan, Du Er Ikke Alene, En By i Provinsen, Midt om Natten, Bennys Badekar, Buster. Listen kan blive ved.

Her hyldes og udfordres filmmusikken i toner, lyd og ord af en række af Danmarks vigtigste improvisatorer, komponister, musikere og en ordekvilibrist.
Levende Billeder er et generationsmøde mellem kunstnere, der brænder for denne musik: Nogen der var der, da musikken blev skrevet, nogen der skrev musikken, nogen der har elsket musikken i årevis, og nogen der lige har lært den at kende.

Gustaf Ljunggren: Guitar, Klarinet m.m.,
Emil de Waal: trommer og elektronik
Lars Greve: blæserinstrumenter og elektronik
Claus Høxbroe: ord
Fuzzy: tangenter, klarinet og elektronik
Foto: Kristoffer Juel Poulsen

02.07.2016


IN THE NAME OF FUZZY

Kl. 15.00 opfører blokfløjtespilleren Louise Hjorth og organisten Katrine I. Krisiansen "In The Name Of Fuzzy" i Brøndby Strand Kirke, Brøndby Strand

20.03.2016


IN THE NAME OF FUZZY

Louise Hjorth Katrine I Krisiansen opfører "In The Name Of Fuzzy" på Syddansk Musikkonservatorium og skuespillerskole i Esbjerg

03.03.2016


IN THE NAME OF FUZZY

En aften med værker for Blokfløjte, orgel og electronics.

Medvirkende:
Katrine I. Kristiansen, orgel
Louise Hjort, blokfløjter

Sted: Koncertkirken, Blågaards Plads Kbh N_Kl.20

02.02.2016


Finnsk Terapi

Fuzzy er gæst i Finn Nørbygaards "Finnsk Terapi".

25.10.2015


'Årstiderne' på Galaxen i Værløse

Fuzzy og Rune T. Kiddes værk Årstiderne for kor, solist og jazztrio opføres på Galaxen med koret DiVers, Povl Dissing, Fuzzy, Claus Hovmanog Martin Klausen.
Dirigent: Jakob Høgsbro

18.09.2015


Det Andet Sted

Premiere på forestillingen "Det Andet Sted" Karen Lise Münster, Flemming Enevold, Gerad Bistrup og Signe Nørregård.
Instruktion: Kaspar Rostrup
Scenografi: Stine Martinsen
Komponist: Fuzzy (musik og Lyddesign)
Lysdesign: Rune Tønnes

17.09.2015


Årstiderne i Krudttønden

Fuzzy og Rune T. Kiddes værk Årstiderne for kor, solist og jazztrio opføres med koret DiVers, Povl Dissing, Fuzzy, Claus Hovmanog Martin Klausen.
Dirigent: Jakob Høgsbro

11.07.2015


Carl Nielsen 150 år. Inspirationsmøde på Revumuseet.

OPLÆGSHOLDERE
Med udgangspunkt i emnet "Komposition og Inspiration i koncertrummet– hvad gør Carl Nielsen på scenen i dag?" kan man høre indlæg af bl. a. Fuzzy,Eva Fock, Michael Bojesen. Kaspar Rongsted, Michael Fjeldsøe og Anne Søe.
MODERATOR
Adrian Huges

04.07.2015


TOMMELISE

Premiere i Varde på Ingrid Kristensens danseteaterforestilling TOMMELISE med musik af Fuzzy. Forestillingen bygger på H.C. Andersens eventyr og opføres på en en scene i havnebassinet. Fuzzy har tidligere lavet musik til tre af Ingrid Kristensens forestillinger, nemlig Den grimme Ælling, Den lille Havfrue og Det er ganske vist.

31.05.2015


Den kunstneriske udformning af ordet

Studiedag i Helligtrekongers Kirke, Vallensbæk. "Den kunstneriske udformning af Ordet". Medvirkende: Søren Ulrik Thomsen, Carl Zakrisson, Nils Holger Petersen, Fuzzy m.fl. Arrangør: Forum Musik-Teologi i samarbejde med FUV og kirkemusikskolerne

26.05.2015


Årstiderne på Baltoppen

Koncert med koret DiVers, Povl Dissing, Fuzzy, Claus Hovman og Martin Klausen.
Dirigent: Jakob Høgsbro

20.05.2015


RUNER BAG RUDER

Slutmix i Eyeball Studios af Filminstruktøren Jørn Kjær Nielsens film om hærværket mod Jellingestenene i 2011 og den efterfølgende og vanskelige restaurering som fulgte.
RUNER BAG RUDER har musik af Fuzzy

30.04.2015


Det KGL. PUSLESPIL

Slutmix i Eyeball Studios af Filminstruktøren Jørn Kjær Nielsens film om fundet og udgravningen af Harald Blåtands Kongeborg i Jelling med musik af Fuzzy.

28.04.2015


Indspilning med DiVers

Under ledelse af Jakob Høgsbro indspiller Koret DiVers nogle af sangene fra Rune T. Kidde og Fuzzys årstidsværk i MillFactory Studios

25.04.2015


Repremiere på

Tekst Rune T. Kidde/Musik Fuzzy

14.04.2015


HØJT SKUM!

Premiere på Jørgen Vestergaars film om Storm P. Med musik af Fuzzy

03.02.2015


Foredrag og Koncert på Tisville Højskole

Fuzzy fortæller om tilværelsen og udfordringerne ved at være komponist og bagefter er der koncert med Fuzzy, Tom McEwan og Hugo Rasmussen.

18.12.2014


Wundergrundkoncert med bl.a. Fuzzy og Bjørn Svin

Duoen Fuzzy og Bjørn Svin medvirker til en stor koncert i anledning af at STATENS KUNSTFOND fylder 50 år.
Deuden medvirker Århus Sinfonietta med værker af Gudmindsen-Holmgren og Li-Ying Wu. Simon Steen-Andersen & Søren Kjærgaard Duo og Kira Skov & Band.

16.11.2014


Fuzzy medvirker ved Anders Monrad-Release

Fuzzy bliver interviewet af komponisten Anders Monrad ved dennes release af sin App "Virtuoso".
"Virtuoso" en ny musik-app for iPhone, designet og programmeret af Anders Monrad.
Desuden vil der udover en formel reception være en musikalsk performance med percussionisten Ying-Hsueh Chen, som demonstrerer app’en.

30.10.2014


Mindekoncert for Rune T. Kidde

På årsdagen for Rune T. Kiddes død afholdes en mindekoncert på Gimle, i hvilken også Fuzzy og Koret Divers under ledelse af Jakob Høgsbro medvirker med sange fra Årets gang, af Rune T. Kidde og Fuzzy

21.10.2014


HØJT SKUM

Fuzzy arbejder med musikken til en dokumentar om kunstneren Storm P.
Filmen er skabt af instruktøren og filmmanden Jørgen Vestergaard og beskæftiger sig indgående med de mange udtryksformer som præger denne multikunstners produktion. I filmen møder vi både bladtegneren, kunstmaleren, forfatteren og skuespilleren Storm P og nogle af de mennesker, der har kendt ham.
Man sigter på premiere i begyndelsen af det nye år.

15.10.2014 - 31.12.2014


Christian Præstholm i Domkirken

Ved en koncert i domkirken spiller Organisten Christian Præstholm fire værker for elektronik og orgel af komponisterne Ivar Frounberg, Mogens Christensen, Jens Hørsving og Fuzzy. Musikken beskrives som sanselig, forførende, rumlig, overvældende, umiddelbar og grænseoverskridende. Samspillet mellem det akustiske og det elektroakustiske sker i det store kirkerum med det mægtige orgel og med bånd og/eller interaktiv elektronik. Den praktiske afvikling sker med syv højttalere, subwoofere, miksere, computer mm placeret i kirkerummet, samt mikrofoner inde i orglet. Medvirkende: 
Christian Præstholm, organist og Morten Elkjær, teknik

30.09.2014


Glasmenageriet

GLASMENAGERIET af Tennesee Williams
Medvirkende: Karen-Lise Mynster, Jens Frederik Sætter-Lassen, Ena Spottag og Nikolaj Bjørn-Andersen
Instruktion: Kaspar Rostrup
Scenografi: Stine Martinsen
Koreografi: Jeanette Binderup-Schulz
Komponist: Fuzzy

16.09.2014 - 06.12.2014


ÅRETS GANG

Uropførelse på Gimle i Roskilde af et nyt korværk af Fuzzy og forfatteren Rune T. Kidde.
Medvirkende: Koret Di Vers under ledelse af JakobHøgsbro, Povl Dissing (Solist), Klavs Hovman (Bas), Anders Hvidberg-Hansen (Slagtøj) og Fuzzy (Piano)

12.09.2014


Release

I anledning af releasen af sin nye Cd "A Short Story" giver Louise Hjort koncert i musik-kirken på Blågårds Plads. Ved denne koncert, som både byder på traditionel og nyere musik for blokfløjte, spiller hun også Fuzzys " A Short Story for Recorders and Electronics”, som er skrevet specielt til hende.

04.09.2014


Tefik

Fuzzy har skrevet musik til en ny film i rækken af de animationsfilm om børn på asylcentre og deres baggrund, som Jannik Hastrup har produceret. Tefik handler om zigøjnerdrengen Tefik, der sammen med sine forældre er flygtet fra albanerne.
Alle filmene kan ses på YouTube fra 1.oktober

29.08.2014


Midnatsluskeren fra NV 2200

Ved Kulturmøde på Mors 2014 opfører Fritz Berthelsen Fuzzys stykke for Basclarinet og Electronics: Midnatsluskeren fra NV 2200.
Klangregi: Ejnar Kanding

22.08.2014


KLANGRUM

Fuzzy og Bjørn Svin spiller på festivalen KLANGRUM i stege.
Ved samme koncert optræder percussionsensemblet Ekkozone med Mathias Reumert og David Hildebrandt samt lydkunstneren og komponisten Søs Gunver Ryberg.

15.08.2014


Jazz på Hidsgavlfestivalen 2014

Ved Hindsgavlfestivalen 2014 spiller Fuzzy og komponistkollegaen Christian Winter Christensen en firehændig jazzkoncert.

17.07.2014


Grundlovsdag i Farum

På grundlovsdagen den 5. Juni giver Fuzzy og Thomas Sandberg en koncert i Farum Kirke.

05.06.2014


Viser fra Tiden

På sin 95 års fødselsdag kunne advokaten og visesangeren Jørgen Jacobsen præsentere en spritny cd, hvorpå han synger viser akkompagneret af Fuzzy.

11.04.2014


Chimes of memory

"Chimes of memory" udkommer på Dacapo med værker af Fuzzy fra perioden 1975-2006.

Notre Dame Trilogy
B-Movies
Chimes of Memory
Tre Tilbageblik
Stjerner over Københavns Forbrændingsanstalt

Grethe Krogh, Orgel; Tine Rehling, harpe; Jeanette Balland, Saxofoner; Signe Asmussen, vokal.

25.03.2014


Fuzzy-foredrag om Voliere

På Carl-Henning Pedersen & Else Alfelt´s Museum i Herning fortæller komponisten Fuzzy d. 13/11 kl. 19 om det at være komponist og om sit værk "Voliere", som i forbindelse med udstillingen "Carl-Henning Pedersen 100 år" kan opleves i Prismesalen under hele udstillingsfoløbet.

13.11.2013


Grethe Krogs Afskedskoncert

Ved sin afskedskoncert i Vor Frelser Kirke fremfører Grethe Krogh bla. Fuzzys Orgelværk "Cadences et tremblements à Notre-Dame", som hun i 2002 uropførte i Notre-Dame i Paris. Værket er komponeret til og tilegnet Grethe Krogh, der med sin afskedskoncert afslutter en lang og strålende karriere som international anerkendt orgelsolist.

03.11.2013


Uropførelse

Ved sine tre debutkoncerter i henholdsvis København, Esbjerg og Odense uropfører blokfløjtespilleren Louise Hjort Hansen bl.a Fuzzy´s. "A SHORT STORY FOR RECORDERS & ELECTRONICS". Værket er blevet til i samarbejde med Louise Hjort Hansen og udnytter såvel hendes store instrumentale kunnen som hendes sans for at lade sine fløjter optræde i en elektronisk sammenhæng.

28.10.2013 - 31.10.2013


Den Lilla Møghætte og Pulven

Skrevet til Holbæk Teaters 30 års jubilæum af Rune T. Kidde og med musik af Fuzzy.
Instruktion: Kristoffer Møller Hansen
Medvirkende: Thomas Mørk, Folmer Kristensen, Søren Bang Jensen, Gøgleren Gugge, Brian Kristensen m.fl.
Scenografi: Lea Burrows
Spilleperiode: 17/10 - d. 7/11

17.10.2013 - 07.11.2013


Asylbarn-Jamilla, Gid jeg kunne flyve!

Tegnefilm af Jannik Hastrup. Musik af Fuzzy
Jamila er født på et dansk asylcenter for 8 år siden. Hendes forældre kom fra Irak for 10 år siden. Jamila har haft mange venner og veninder. De fleste er dog kun på centret i kort tid. Lige nu er Cecilie hendes bedste veninde. De flirter med drengene og lærer at danse mavedans i klubben. Men Cecilie og hendes familie har fået afslag på asyl og skal forlade centret og dermed Jamila. Hvem bliver Jamilas næste veninde?

02.10.2013


Love Song

Lovesong er historien om et ægteskab på godt og ondt.
Med et smukt og enkelt koreografisk arrangement flettes et par i 20’erne sammen med den samme mand og kvinde en menneskealder senere.
Medvirkende: Marie-Louise Coninck, Baard Owe, Marie Askehave & David Owe
.
Manuskript: Abi Morgan

Instruktion: Kaspar Rostrup

Komponist: Fuzzy

Scenografi: Johanne Eggert

Lysdesign: Lars Egegaard Sørensen

Koreograf: Lotte Sigh
Foto: Mark Christensen

25.09.2013


Vampyrdanserinden

I filmhuset spiller Fuzzy til August Bloms berømte stumfilm "Vampyrdanserinden" fra 1912. Det var første gang det senere så populære emne med vampyrer og Dracula blev brugt i filmens verden

24.09.2013


Carl-Henning Pedersen 100 År

Til udstillingen "Carl-Henning Pedersen 100 år" bestilte Aken et værk til udstillingens største sal hos komponisten Fuzzy.
Inspireret af kunstnerens malerier og digte komponerede Fuzzy et 8-kanals elektronisk værk "VOLIERE", hvis titel henviser til et af CHP´s yndlingsmotiver, fuglen.
Værket er fulgt med udstillingen til Carl-Henning Pedersen & Else Alfelts Museum i Herning.
Her er det installeret i prismesalen, hvor det kan opleves hver dag i udtillingsperioden.
Projektet er støttet af Statens Kunstfond.

21.09.2013


FLØJTER I HØJ SØ

Michala Petri, blokfløjter og Janne Thomsen, tværfløjter, opfører Fuzzys værk "FLØJTER I HØJ SØ" ved en koncert i rundetårn (15. Sptember) og ved de den internationale festival Klassiske dage i Holsterbro d 4. oktober.

15.09.2013


Sanddags-koncert med Fuzzy & Tom McEwan

1.400 glade børn trodsede et ustadigt sommervejr og byggede finurlige og sjove sandskulpturer på stranden ved kunstmuseet ARKEN.
Bagefter var der koncert Fuzzy og Tom McEwan

14.06.2013


LYDREJSE 1913-2013

I anledning af at Dansk Komponistforening i 2013 fylder 100 år, blev der i Den Sorte Diamant d. 4.maj maj mellem kl. 15 og kl. 24 afholdt en række koncerter med værker af foreningens medlemmer. Dagen afsluttedes med Fuzzys og Bjørn Svins værk ATRIEMUSIK, en 4-kanals komposition til lejligheden.

04.05.2013


Sultanen og Klodsmajoren

Musik til Eva Littauers 'Sultanen og Klodsmajoren' for de 4 - 10 årige og deres voksne.
Instruktion Jonas Littauer og Scenografi af Johanne Eggert.
Zangenbergs Teater.

10.02.2013


Carl-Henning Pedersen 100 år

ARKEN har inviteret komponisten Fuzzy til at skabe et musikværk til udstillingen CARL-HENNING PEDERSEN 100 ÅR. Inspireret af kunstnerens malerier og digte har Fuzzy skabt et unikt, elektroakustisk værk. Værket er navngivet 'Voliere' - titlen henviser til et af Carl-Henning Pedersens yndlingsmotiver, fuglen. Musiken er skabt specifikt til udstillingens største sal og føjer en ny dimension til kunstnerens malerier. Værket kan opleves i salen i hele udstillingsperioden og fortsætter herefter med udstillingen til Carl-Henning Pedersen & Else Alfelts Museum i Herning. (Fra Arkens Hjemmeside).

01.02.2013


Så må jorden godt gå under

Repremiere på Sten Kåløs 'Så må jorden godt gå under' i en ny bearbejdelse af instruktøren Kaspar Rostrup og med musik af Fuzzy og scenografi af Claus Rostrup. De to roller som Ambrosius Stub og den jødiske kvinde Maria spilles af henholdsvis Christian Steffensen og Jette Sophie Sievertsen.

24.01.2013


Indspilning af 'B Movies für Harfe and Electronics'

Harpenistinden Tine Rehling indspiller Fuzzy's 'B Movies für Harfe and Electronics'.

02.12.2012


Indspilning af '3 Tilbageblik for basssaxofon og electronics'

Indspilning af Fuzzy's '3 Tilbageblik for bassaxofon og electronics' med saxofonisten Jeanette Balland og sopranen Signe Asmussen.

28.11.2012 - 29.11.2012


Koncert i Alsion

Bjørn Svin og Fuzzy giver koncert i Alsion i forbindelse med Define Festivalen i Sønderborg.

03.11.2012


Wundergrund åbningsaften

Bjørn Svin og Fuzzy spiller ved Wundergrunds åbningsaften.

26.10.2012


Koncert i Kulturhuset Lille Skensved

Koncert i Kulturhuset Lille Skansved sammen med med Rune T. Kidde.

20.09.2012


Tisvilde Højskole Jazz Festival

Koncert på Seniorhøjskolen i Tisvilde sammen med Tom McEwan og Hugo Rasmussen.

12.08.2012


Asylbarn-Solén, Jeg altid husker far

Musik til Jannik Hastrups film 'Jeg altid husker far' om pigen Solén, der, efter at hendes far er blevet fængslet af Assads politi, er flygtet til Danmark sammen med sin mor og sine søstre. Filmen er den første af flere, som handler om asylbørn og deres hverdag i Danmark.

15.06.2012


Vampyrdanserinden

Den viste sjældent viste danske stumfilm 'Vampyrdanserinden', som i år har hundredårsjubilæum, opføres med Fuzzy ved det opretstående klaver.

17.05.2012


Berliner Musik-Film-Marathon 2012

På BERLINER MUSIK-FILM-MARATHON 2012 taler Fuzzy over emnet 'Hearing Film/Seeing Music' og introducerer Nya Kulturkvartettens film 'Narreskibet', som bliver vist på festvalen.

18.04.2012


DIEM 25 års jubilæumskoncert

I anledning af, at DIEM bliver 25 år opføres bl.a. et nyt værk "17:17" af Henrik Munch og Fuzzy ved Jubilæumskoncerten d. 8. Marts.

08.03.2012


Julenat

Politiken udkommer med noderne til en en ny julesang med musik af Fuzzy og til en tekst, Julenat, af Tom Kristensen. På Politikens hjemmeside kan man høre Povl Dissing fremføre sangen til Fuzzy's akkompagnement.

24.12.2011


Something Old and something New

The New Jungleorchestra uropfører ved en koncert i Cirkusbygningen i Vanløse Fuzzy's 'Something Old and something New', som er bestilt af og skrevet til Jungleorkesteret.

08.11.2011


Ankerklause på Mantziusgården

Copenhagen Art Ensemble genopfører Fuzzy's saxofonkoncert 'Ankerklause' på Mantziusgården i Ny Musik i Birkerød's regi. Solist er atter Lotte Anker.

06.11.2011


Ankerklause

I NV Kulturhus opfører Copenhagen Art Ensemble Fuzzy's 'Ankerklause', en saxofonkoncert komponeret til saxofonisten Lotte Anker. Værket er bestilt af ensemblet og dirigeres af af dets leder dirigenten og komponisten Ture Larsen.

05.11.2011


Mit Roskilde

Bogen 'Mit Roskilde' af Brian Christensen udkommer. Heri fortæller 10 Roskildeborgere, bl.a. Fuzzy om deres opvækst i domkirkebyen.


uiopoiuiopuiop

05.11.2011


TrashAid

Musik til 4 små kampagnefilm for projektet TRASHAID, et mediestunt, som danner grundlag for en senere dokumentarfilm om U-Landshjælp af billedkunstneren Malene Nielsen.

28.10.2011


El eco del Carlito

Ingrid Kristensens danseinstallationen 'El eco del Carlito' har premiere på Fyns Kunstmuseum. Skaberne af installationen Ingrid Kristensen, Morten Lervig fra CAVI – Århus Universitet, komponisten Fuzzy, danseren Anna Kinoshita præsenterer danseinstallationen og processen bag ud fra et kunstnerisk, teknologisk og sansemæssig aspekt.

13.10.2011


Mindekoncert for Papi Arosemena

Fuzzy medvirker ved mindekoncerten for den panamanske percussionist Papi Arosemena.

02.10.2011


60 minutes of heat

Uropførelse af Fuzzy's lydinstallation og jingle til Copenhagen Phil's koncert 60 MINUTES OF HEAT, som finder sted i Musikkonservatoriets Koncertsal.
Lydinstallationen er bestilt og komponeret specielt til 60 MINUTES OF HEAT. Det samme er den 60 sekunders jingle, der vil lyde i salen, umiddelbart før alle 60 MINUTES koncerterne starter.

01.10.2011


MOOZ nr.1: Trailer

På Frederiksværk Musikfestival 2011 uropfører Trio Zoom Fuzzys MOOZ nr.1:TRAILER, som er skrevet til til og bestilt af Trio Zoom.

30.07.2011


Sand og Jazz festival

Thomas Sandberg og Fuzzy spiller på Sand og Jazz Festivalen for børn.

10.06.2011


Guds Lille Klovn

Uropførelse i Boddum kirke, hvor Anette Amand (Oplæser) og Palle Heichelmann (Violin) opfører Tomie de Paola's versfortælling GUDS LILLE KLOVN i Johannes Møllehaves gendigtning.
Dramaturgi og musik: Fuzzy. Video og billedscenografi: Poul Ib Henriksen.

08.03.2011


DADADATING

Animationsfilm af Charlotte Petersen med musik- og lydside af FUZZY opføres 22.01-06.03 i Galleri Skovhuset ved Søndersø.

22.01.2011 - 06.03.2011


Happy Birthday and all that...

Copenhagen Art Ensemble uropfører Fuzzy's 'Happy Birthday and all that....'

14.11.2010


Amerikaneren

Teater Freeze's uropførelse af Peter Laugesen AMERIKANEREN, som handler om den banebrydende fotograf og journalist, Jacob A. Riis, som emigrerede til Amerika i 1870.
Iscenesættelse: Hanne Trap Friis, Komponist: Fuzzy, Scenograf: Jesper Corrneliussen, Lysdesigner: Morten Ladefoged.

09.09.2010


Blanka

Rosenørn Barok (DK-SE-FIN) uropfører Fuzzy's værk Blanka i Nagu Kyrka i Finland.

28.08.2010


Den Lille Havfrue

Ingrid Kristensensens danseforestilling DEN LILLE HAVFRUE med musik af Fuzzy opføres på Verdensudstillingen EXPO 2010 i Shanghai, Kina. Fotograf: Anders Vejen.

29.06.2010


Så må jorden godt gå under

I anledning af Ribes 1300 års jubilæum opføres Sten Steen Kaaløs nye teaterstykke 'Så må jorden godt gå under'. Ambrosius Stub døde d.15. juli 1758 i Ribe og stykket handler om de sidste 15 dage i hans omtumlede liv.
Medvirkende: Christian Steffensen og Jette Sophie Sievertsen.
Iscenesættelse: Kaspar Rostrup, Scenografi: Claus Rostrup, Musik: Fuzzy.

13.06.2010


Mindekoncert for Jesper Jensen

Fuzzy og Theis Jensen spiller ved mindekoncerten for forfatteren Jesper Jensen.

09.04.2010


Nulles Engle

Musik til diasserien 'Nulles Engle' med billeder af kunstneren Nulle Øigaard. Kunne opleves under Nulle Øigaards udskilling i Skovhuset i marts.

27.03.2010


Den gamle dame kommer til byen

Har Dürrenmats 'Den Gamle Dame kommer til byen' premiere på Det Kgl. Teater med Ghita Nørby og Henning Jensen i hovedrollerne. Instruktion: Kaspar Rostrup, Scenografi: Rikke Juellund, Musik: Fuzzy.

26.02.2010


STOLENE af Eugene Ionesco

Opføre på Teateret ved SORTE. HEST.
Instruktion: Maria Walbom
Musik: Fuzzy
Skuespillere: Maria Stenz og Lars Knutzon

13.11.2009


Koncert i Los Angeles

Grethe Krogh opfører Contemplation d'un tableau de J.F. Willumsen.

14.10.2009


Semesterfest i Den Sorte Diamant

Fra foromtalen: Master Fatman vil sørge for et flow af musik fra hele verden krydret med solistindslag og flettet sammen med live-oplæsning af tekst-stykker fra kulturarven. Duoen Fagget Fairies blæser støvet af bøgerne, når de optræder med deres helt særlige mix af elektronisk musik og balkan-stemning.
Electronica-pioneren Fuzzy, der er skaberen bag Diamantens daglige elektroakustiske 12-kanals lydinstallation, vil også optræde live på den smalle tværbro i Diamantens atrium.
Aftenen slutter med en af Danmarks førende elektroniske musikere, når Bjørn Svin med sin karakteriske sprudlende energi fylder Diamanten med sit lydunivers.

04.09.2009


Koncert i Københavns Domkirke

Grethe Krogh spiller Fuzzys Notre Dame Trillogi.

28.08.2009


Musik i Metroen

iI et metrotog fremfører Thomas Knak, Mikkel Metal, Fuzzy og Bjørn Svin elektronisk musik komponeret specielt til rejsen. De musikalske konduktører har ladet sig inspirere af de forskellige indtryk, som metrorejsen byder på – fra tætbygget by via underjordiske tunneler til naturskøn fælled. Komponisterne sætter toner og lyd til metroen med afgang fra Vestamager Station tirsdag d. 11. august kl. 19.00. Turen varer ca. halvanden time og kræver ingen entre – blot en gyldig metro-billet.

11.08.2009


Koncert i Notre Dame-kirken i Paris

I anledning af Fuzzys 70-årsdag spiller Grethe Krogh Fuzzys 'Notre Dame Trillogi' i Notre Dame-kirken.

12.07.2009


Concert for Two Chatty Trombones and Brassband

Uropførelse. Den engelske dirigent Elgar Howath leder uropførelsen af Fuzzys "Concert for Two Chatty Trombones and Brassband" ved den internationale Trombone Festival i Århus. Værket er bestilt af Prinsens Musikkorps med støtte fra Statens Kunstfond og de to solister er Jesper Juul og Steen Nikolaj Hansen.

27.06.2009


Koncert

Fuzzy spiller koncert med Hugo Rasmussen og Tom McEwan.

02.05.2009


Uropførelser

Ved en koncert i Frederiksberg kirke uropfører Frederiksberg Kirkes Pigekor Fuzzy og Rune T. Kiddes "FebruarGækker". Og Grethe Krogh uropfører orgelstykket "Poesiens Blå Blomst" af Fuzzy.

27.02.2009


De betaler ikke! Vi betaler ikke!

Premiere på “De betaler ikke! Vi betaler ikke!” af Dario Fo.
Gladsaxe Ny Teater, Instruktion: Kaspar Rostrup, Scenograf Peter De Neergaard, Musik: Fuzzy.

21.02.2009


Pioneers

Release af PIONEERS på Det Jyske Musikkonservatorium. Bla. uropfører Fuzzy 'Walking nr. 2 for klaver og tape' ved hjælp af den originale LYREC TYPE TR2 NR 5441.

21.02.2009


Matias Seibæk's Debutkoncert

Fuzzy's 'Fireplay' opføres af Matias Seibæk og Gert Mortensen i musikkonservatoriets koncertsal.

18.02.2009


Koncert

Rune T. Kidde fortæller eventyr til Fuzzys klaverspil. Kulturhuset Islands Brygge.

08.02.2009


Foredrag

Fuzzy fortæller om at være komponist. Ordrup Sognegård.

27.01.2009


Fuzzy: 'Fra min elektroniske scrapbog 1972-2002'

ChurChill-koncert i Brosonskirken, hvor Fuzzy præsenteres sammen med nogle af den unge generations udøvere af den nye danske Electronica.

22.01.2009


Woyzeck på Aarhus Teater

Instruktion: Ey∂un Johannessen
Scenografi: Manfred Bleimauer
Komponist: Fuzzy

Woyzeck: Søren Byder

12.10.2007


Haren Hurry Hurry og Kildpadden Gonzales

En skoleforestilling med tekst af Rune T.Kidde og musik af Fuzzy.
Denne gan er det haren der snyder skildpadden.

30.04.2006


Katalog - Det Kongelige Bibliotek

Link: Læs mere hos Det Kgl. Bibliotek

01.01.2002 - 01.01.2012